Dokumentera graviditeten med kameran

En graviditet är en väldigt speciell tid i en kvinnas liv, särskilt när det är första gången. Att kunna blicka tillbaka på de allra bästa stunderna är något man kommer att vilja göra många gånger. Och det enklaste sättet att göra detta möjligt är så klart att se till att ta gott om bilder och videor.

Några av de mest vanliga bilderna man ser bland de som dokumenterar graviditeten är så klart magbilderna. Att se hur magen växer är det tydligaste tecknet man får på hur långt in i graviditeten man kommit och många gillar att leka runt med dessa bilder.

Ett sätt många har använt dessa bilder är att den blivande mamman klär upp sig i samma kläder , står på samma plats i huset och i samma position varje gång. Sedan kan man göra ett snabbt bildspel utav det som visar förändringen av bara magen. En bild varje vecka är allt som egentligen behövs för att se den gradvisa förändringen men även så ofta som varje dag är möjligt om man är lite ambitiös av sig.

Dokumentera gärna de stora stunderna under graviditeten också. Som när man kommit hem med det första ultraljudet, eller när man fått reda på barnets kön och vill berätta det för hela världen. Beslutar man sig för att hålla en baby shower är detta också ett perfekt tillfälle att ta många kort omgiven av all vacker baby shower dekoration som tydligt visar tillställningen.

De riktigt karakteristiska gravidbilderna tas ofta under tredje trimestern när magen är som störst. Även om kroppen kanske inte vill arbeta med en kan man fortfarande ta några av de vackraste bilderna möjligt under denna tid. Allt man egentligen behöver är några handfasta tips och tid över en kort stund.